Що таке анімаційний відеоролик?

Що таке анімаційний відеоролик?

Анімаційний відеоролик - це невелика історія про продукт чи послугу компанії за участі 2D чи 3D персонажів. У якості персонажів можуть бути не тільки люди чи тварини але й будь-які предмети. Спеціалісти з 2D чи 3D графіки здатні оживити будь-який образ чи предмет.

Приклад анімаційного відеоролику з нашого портфоліо:

Навіщо потрібні анімаційні відеоролики?
Виробництво анімаційних відеороликів актуально у таких випадках:
- коли обличчям рекламної кампанії виступає намальований персонаж;
- коли недостатньо коштів на рекламну зйомку з професійними акторами.
Відео анімація дуже розповсюджена в відео презентаціях, промо-роликах, заставках та інструкціях. Виробництво анімаційних відеороликів - чудова альтернатива реальній зйомці, бо створення анімаційних відео - це безмежна свобода для сюжетної лінії! Намальовані анімовані персонажі, виконані з урахуванням фірмового стилю компанії можуть здійснити будь-які ідеї.
Набагато простіше замовити анімаційний відеоролик такого типу, щоб показати будь-які абстрактні сюжети. Замовити анімаційне відео, означає що ви отримаєте цілий комплекс переваг перед конкурентами. Такі відеоролики залучають глядача у процес, утримують увагу та передадуть аудиторії цільове повідомлення.

Скільки людей працює над створенням анімаційного ролику?
Анімаційний ролик - це результат спільної праці цілої команди спеціалістів: сценариста, художника, аніматора, диктора, звукорежисера та арт-директора. Важливо знати, що створений відеоролик на замовлення, вартість якого залежить від складності реалізації концепції, кількості персонажів, їх деталізації, оточення, додаткових ефектів та хронометражу відеоролику.
Створення анімаційних відеороликів складається з таких етапів:
- розробка ідеї та створення сценарію;- розкадрування с зображенням основних сцен;
- розробка персонажів;- озвучка диктором;- анімація (створення 2D або 3D), графічне оформлення;
- музичне та звукове оформлення.
Озвучування анімаційних відеороликів - один із найважливіших етапів. Якщо персонажі в відеоролику спілкуються між собою чи звертаються до глядача, ми залучаємо до роботи професійних дикторів, оскільки всі емоції потрібно передати голосом.

Як замовити графічний відеоролик? 
Щоб замовити графічний відеоролик, напишіть нам зручним для Вас способом та отримайте консультацію. Наш менеджер відповість на Ваші запитання та допоможе заповнити бриф.