Як ми створюємо відеоролики

Як ми створюємо відеоролики

Хочете замовити відео ролик для просування свого продукту чи послуги та цікаво дізнатись з яких етапів складається наша робота?

Якщо коротко, то ми зробимо сценарій, розкадровку, озвучку, графіку та музику. Кожен з етапів ми узгодимо з Вами, щоб ви краще розуміли, який саме відеоролик у нас виходить. Якщо більш детальніше, то нас чекає:

Попередній етап 
Ви розповідаєте нам про свій продукт чи послугу, про те, як ви плануєте використовувати відеоролик, яких результатів плануєте досягти. І ми разом з Вами вирішуємо, який тип ролику Вам потрібен: рекламний, іміджевий, презентація, відео інструкція тощо.

Бриф
Ми надаємо Вам документ с брифом, а ви його заповнюєте, відповідаєте на запитання про Ваш продукт чи послугу, на яких майданчиках плануєте його просувати та інші питання, відповідь на які не займуть у Вас багато часу.

Ідея та сценарій відеоролика
Ми розробляєм і узгоджуємо з Вами: - ідею і сюжет відеоролика; - чорновий сценарій с приблизним описом відеоряду і дикторським текстом; - чистовий сценарій з докладним описом відеоряду і дикторським текстом; - переклад сценарію (якщо відеоролик потрібен іноземною мовою). Під час узгодження сценарію ви зможете додавати свої побажання чи коментарі.

Розкадровка
Ми створимо розкадровку для ключових моментів відеоролика, щоб Ви краще уявляли що саме буде показано у відеоролику.

Озвучування
Ми надамо Вам можливість обрати голос, яким буде озвучено текст відеоролику. Якщо у Вас будуть побажання щодо начитки тих чи інших назв, термінів чи абревіатур, будь ласка, повідомте нам про це до початку запису.

Музика
Ми дамо на вибір декілька готових музикальних композицій для відеоролику, ви оберете одну, яка найбільше сподобається. Також ми можем створити унікальний музикальний трек саме для Вашого відео, якщо ви замовили таку послугу, заповнюючи бриф. Це буде довше та дорожче, але у Вашому ролику буде музика, якої немає ні у кого іншого.

Графіка
Якщо в ролик треба додати написи, логотипи тощо, то ми узгодимо з вами колір, шрифти, анімацію, щоб все було згідно Вашого брендбуку.

Обробка звуку
Ми обробляємо голос диктора та музику, щоб вони гарно звучали разом та підзвучуэмо деякі моменти в ролику для кращого аудіовізуального сприйняття.

Презентація
Ми презентуємо Вам фінальну роботу у Вас в офісі або онлайн, надіславши Вам відео у гарній якості.

Фіналізація проекту
Через деякий час, який вказано в договорі, ми додаємо ролик у наше портфоліо на каналі YouTube, також можливо ми зробимо статтю на наш сайт, де розповімо про процес створення цього відеоролика.

Запитання? Якщо у Вас є питання, стосовно створення відеороликів, напишіть нам, ми будем раді Вас проконсультувати. Наш e-mail: а@kukuruza.ua